По всяка вероятност, Христо Стоичков е най-познатото българско име в

...
По всяка вероятност, Христо Стоичков е най-познатото българско име в
Коментари Харесай

Христо Стоичков: Заложих на себе си и спечелих

По всяка възможност, Христо Стоичков е най-познатото българско име в целия свят. Но в случай че за множеството хора отвън България той е футболна легенда, за българите той е доста повече от това. С наличието си на терена и отвън него и без значение от това какъв брой спорни отзиви може да провокира, Христо Стоичков без никакво подозрение е знак на епохата си и измежду най-значимите посланици на България по света.

Разговаряме с него за работата му в , в която той е главно настоящо лице и си партнира с телевизионната звезда и легендата на театъра .

Вие сте едно от лицата в новата рекламна акция за WINBET, в която си партнирате с Димитър Рачков. Вашите усещанията от работата ви с него и с екипа?

-На първо място, би трябвало да отбележа техния професионализъм! Винаги съм държал на него и това постоянно се е оказвало вярно държание. Човек би трябвало да знае по кое време да работи и по кое време да се забавлява. Хората на Рачков и организация Brigada&Co. са страховит екип - доста са идейни и подготвят да се работи с тях. Естествено, имам и забележки, както постоянно, само че в никакъв случай не ги разгласявам обществено. Остават си в тима, т.е. в екипа в тази ситуация.

Доволен ли сте от резултата?

-Повече от удовлетворен. Направихме рекламни клипове, които очевидно се отличават от всичко до момента в ефира. Изключително премерени и точни. Мои другари в България ми се обаждат и ги хвалят също. Тяхната оценка е по-точна, тъй като аз съм бил вътре, а те гледат крайния резултат.

Актьорът Славчо Пеев, с който си партнирате в част от клиповете на WINBET, ни сподели, че играете себе си в тях. Така ли е?

-Винаги съм си аз. Когато с моя другар и прочут публицист Владо Памуков взехме решение да напишем моята " История ", неговото условие беше да няма маски и грим. Реално желаех да съм в моята кожа и в този момент. И да - доста ми беше прелестно да си партнираме с бате Славчо. Най-хубавото беше, че от WINBET не е желаеха от мен да бъда нещо друго от... Христо Стоичков.

Едва ли има човек на този свят, който да каже, че Христо Стоичков в миналото се е страхувал да поеме риск. Но хазартен човек ли е Христо Стоичков?

-Ако някой ви каже, че не е поемал риск, ще е най-големият измамник на света. И аз съм го правил. Рискове постоянно има и Господ обича смелите, само че рисковете би трябвало да са въпреки всичко премерени. Може да загубиш, само че би трябвало да си опитал. Въпросът е да бъде премерено и осмислено. Не ме е било в никакъв случай боязън да се хвърля в начинание, за което съм мислил, че е вярно. Разбира се, имало е случаи и да сбъркам. Но би трябвало да си призная, че не залагам. Може би тъй като преди време заложих на себе си и завоювах. И споделих това " Който играй... ". Продължението го знаете.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР