По всяка вероятност Джулиана Гани ще е големият победител в

...
По всяка вероятност Джулиана Гани ще е големият победител в
Коментари Харесай

Вижте кой гласят да спечели Биг Брадър: Most Wanted

По всяка възможност Джулиана Гани ще е огромният победител в Big Brother: Most Wanted. В това са уверени нейните почитатели в обществените мрежи. Още с влизането на силиконката в шоуто, гаджето й Илиян Найденов сътвори група във фейсбук, която за негативно време събра съвсем 2000 почитатели.

" В тази група ще се разгласява всичко обвързвано с присъединяване на Джулка в къщата на Биг Брадър! Всички имат правото да разгласяват мотивиращи фотоси, изрязани фрагменти, клипове, колажи и така нататък Нека я подкрепим и я създадем победител в този сезон! Тя ви обича и разчита на вашата поддръжка! “, написа на страницата Илиян Найденов, който нашумя като създател на книгата " Детокс 2.0 – килърът на мазнини ".

Най-запалените фенове а Джулката не стопират да сипят похвали по адрес на своята фаворитка и я виждат като победител на финала. " Единственият участник в къщата, който не се налива с алкохол, който е с образование и познания. Човек, от който можеш да научиш доста “, Прекрасна! Нека й помогнем да стигне до край и да завоюва този път, тъй като тя го заслужава “ - са единствено дребна част от мненията. "

В първите номинации в реалитито Джулиана Гани не бе номинирана от никого от съквартирантите. Прави усещане, че тя е най-стилна от всички дами в къщата. Красавицата се появи в ефир с смъртоносен секси тоалет – нищожна рокля, която наблягаше съвършените й форми и обилно разкриваше силиконовите й прелести.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР