По време на заседанието на парламентарната комисия по културата и

...
По време на заседанието на парламентарната комисия по културата и
Коментари Харесай

ДРАГИ НИ, ЖУРНАЛАЙКИ, ШУМЕНСКО-РАЗГРАДСКА „ПП“ & ТОШКО, И БЕЛЕНЕ ДА ОТВОРИТЕ ЗА ЖУРНАЛИСТИ, ВСЕ ЩЕ ИМА ТАКИВА, КОИТО ЩЕ ПОКАЗВАТ НАСРАНИТЕ ЗАДНИЦИ НА ВЛАСТТА!

„ По време на съвещанието на парламентарната комисия по културата и медиите от 19.01.2022 г.народната представителка от “Продължаваме смяната ” Антония Димитрова предлага въвеждането на наказателна отговорност за публицисти поради техни изявления. Не става напълно ясно какво тъкмо има поради депутатката, дали клеветата и обидата, за които и в този момент може да се носи наказателна отговорност, би трябвало още веднъж да се трансфорат в закононарушения от общ темперамент и още веднъж да бъдат преследвани от прокуратурата, дали още веднъж би трябвало да се санкционират със затвор или пробация, или пък да се сътвори нов състав на закононарушение.  Никой от останалите членове на комисията не се опълчва на концепцията, вместо това ръководителят Тошко Йорданов от “Има подобен народ ”, декларира, че има концепция и ще я показа на съдружно равнище. В полемиката по какъв начин да се търси отговорност от създателите на изявления със заблуждаващо наличие се включва и зам.-председателят на комисията Тома Биков от ГЕРБ, който споделя, че казусът е, че на някои уеб сайтове не може да се открие нито притежателят, нито създателят и по тази причина няма по какъв начин да се търси отговорност, “иначе, несъмнено, всички сме за ”. Тошко Йорданов дава отговор, че “този проблем може да бъде избегнат с една законодателна смяна, която доста внезапно ще дисциплинира и уеб страниците, и малките екрани ” и дава обещание да показа тази смяна. “



Въпросната депутатка от „ Политическа партия “ Антония Димитрова, съгласно показаната от нея биография, е работила седем години като „ журналистка “ – в Радио Шумен, където била две години, и в районния вестник „ Екип 7 “ в Разград.

Драга ни, журналайке, понастоящем депутатка от „ почЕтените “ от „ Политическа партия “ и драги ни, Тошко, дето като „ публицист “ цветисто прикани „ що не и еба майката на Веселина Томова “ и то откакто тъкмо Веселина Томова извади на показ чекмеджетата на Бойко Борисов, наказателната отговорност за публицисти, която по този начин сладостно настървено оферирате, в действителност я имаше преди години, когато явно сте се занимавали с всичко друго, само че не и с публицистика.

В България, драга ни, шуменско – разградска журналайке, и наклеветен за „ публицист “ Тошко, същинската принуда против публицисти минава тъкмо по „ правосъден път “.

Тогава, когато съществуваше тъкмо таза принуда, която в този момент желаете да въведете, две присъди те вършат рецидивист и хоп-троп може да те доведат до пандиза – да си пишеш репортажите от килията.

Перфектен метод за разпра – в случай че си същински публицист, а си същински публицист, когато не си обичан от ВЛАСТТА, същата тази Власт, която чрез и КРЪГОВЕТЕ и по ползи, и далавери, стартира да те „ обстрелва “ с купища каузи за клюка и засегнатост – едно след друго – за дума, запетайка, за „ болки и премеждия “ и прочие тинтири – минтири. Вместо Властта да се сезира по следствие на журналиста, журналистът става обект на гонене със завеждане против него на каузи. Смазан пиниз, който върви по скица от години.

Минала съм по тоя път. Даже и с „ наказателната отговорност “. Някога във Варна бях наказана на 8 месеца отнемане от независимост при три годишен конвенционален период, поради думата „ пишман “ и „ непросветеност “. Тогава, един от приятелите на Слави Трифонов – Христо Асенов – Бацата умираше от смях, че нито един от техните бапндити няма такава присъда, каквато имам аз като проверяващ публицист.

А когато в един град пишеш против Симбиозата на всички управляващи, оплетени като вътрешности, съдиите единствено чакат да им паднеш на гюме. След тази присъда същата тая корумпирана Власт заведе още пет каузи против мен с единствената цел, съгласно една от най-властните съдийки /тогава/, думи казани конфиденциално: „ ровете за всяка дума, тая ще я вкарам в Сливен… “. Не мина номера, само че единствено аз знам на какъв психо „ законов “ гнет бях подложена.

Сега готвите същата „ гилотина “. Понеже „ продължавате смяната “, пардон, „ подмяната “.

Впрочем, като сте толкоз загрижени като „ публицисти “ /какви тъкмо „ публицисти “ е мъчно да се сетим!/, би трябвало да знаете, че и в този момент всеки може да заведе дело против който и да е публицист, в случай че този всеки ревне, че е претърпял „ болки и премеждия “. И това се случва всеки ден – айде проверете какъв брой каузи има против публицисти и медии.

Не можело да намерят публицистите и медиите, които да съдят? Айде бе! Глупости на търкала. Не можете да намерите такива сайтчета като „ осведомен.нет “ /а особено тоя менте уебсайт и не го търсите въобще, тъй като той е менте „правилен“ за властта ви/ и „ секира “, „ мрадва “, и прочие, само че всички медии, които „ са на пазара “ и не са от породата на „ измислени “ освен са обозначени, само че и непрестанно са съдени. Обикновено по закона за договорите, като от тях се претендират големи суми.

Като сте толкоз огромни „ публицисти “, драга ни шуменско-разградска журналайке и „ топ “ „ журналисте “ Тошко, да бяхте се погрижили за същинската независимост на словото и публицистиката и да потърсите механизми за прекъсване на тоталната преса против публицистите, приложена от Власт – съд – бизнес кръгове, оплетени в корупция като свински вътрешности, от които нито един непокътнат публицист няма по какъв начин да излезе неосъден, без значение отговорен ли е или почтен. Просто тъй като поръчката идва от Горе и всичките са си плюли в устите.

Да бяхте вникнали в същинския проблем!

Ама няма по какъв начин да вникнете в нещо, което по никакъв метод не ви е докоснало, защото сте надалеч от същинската публицистика.

За вас „ същинската публицистика “ явно е онази, която слугински играе ролята на „ ръкохватка на микрофон “ и не основава проблеми. Тази, която основава проблеми – тичешком в пандиза.

Когато войнстващото бездарие вземе властта, а това у нас сега е крещящо очевадно, това е ситуацията!

Ако ще и Белене да отворите за публицисти обаче, нали ви е ясно, драги ни шуменско-разградска „ Политическа партия реформаторке “ и драги ни Тошко, че все ще има малко на брой, които „ ще си го реалокират “ и ВЪПРЕКИ всичко ще продължат да демонстрират насраните ви властови задници?!

Веселина Томова
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР