По време на започващото днес международно изложение в Брюксел, RENAULT представя за

...
По време на започващото днес
международно изложение в Брюксел, RENAULT
представя за
Коментари Харесай

Автосалон Брюксел 2020: Световна премиера за електрифицираните Renault Clio E-TECH и Captur E-TECH Plug-in

По време на започващото днес международно ревю в Брюксел, RENAULT представя за първи път в света новата страница в своята модификационна история, а точно електрифицираната гама E-TECH.

Новата технология на френската марка е представена благодарение на първите два представителя на компаният, които са оборудвани с нея- CLIO E-TECH и CAPTUR E-TECH PLUG-IN.

Новото Clio E-TECH e оборудвано с хибридна задвижваща система със 140 конски сили, която с изключение на намаление на разхода на гориво и нездравословните излъчвания, дава обещание да предложи и спомагателна динамичност на пътя, като от Renault разясняват, че за ускорението от 80 до 120 км/ч на автомобила са нужни единствено 6.9 секунди. В същото време, от марката споделят, че колата ще може да предложи придвижване в чист електрически режим в 80% от ежедневието ни.

Изцяло новото като идея на задвижването си хибридът Renault Captur E-TECH Plug-in (160 конски сили) идва с батерия от 9.8 kWh, която дава опция за изминаването на до 50 километра в чист електрически режим, като оптималната скорост на движение може да доближи 135 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР