По време на вчерашната презентация Samsung представи редица нови мобилни

...
По време на вчерашната презентация Samsung представи редица нови мобилни
Коментари Харесай

Samsung за по-малко от 10 години е продал над 2 милиарда смартфона Galaxy

По време на вчерашната презентация Samsung показа редица нови мобилни устройства: смарт телефоните Galaxy S10, S10+, S10e и S10 5G, първият сгъваем смарт телефон Galaxy Fold, смарт часовника Galaxy Watch Active, фитнес гривната Galaxy Fit и безжичните слушалки Galaxy Buds. Това е най-продуктивната и наситена на анонси презентация в историята на южнокорейския колос от серията Unpacked.

В рамките на тази презентация, ръководителят на мобилното направление на Samsung Дон-Джин Кох разгласи, че е преодоляна значима граница – общата продажба на смарт телефоните от марката Galaxy, е надвишила 2 милиарда бройки . Тоест, за по-малко от 10 години (първите смарт телефони Galaxy излязоха през 2010 година) южнокорейският софтуерен колос е съумял да осъществя на пазара над 2 милиарда смарт телефона Galaxy. Това е първият път, когато Samsung споделя сходна статистика.

Като се има поради международната популярност на Samsung и на самия бранд Galaxy, както и размерите от продажби, не трябва да се учудваме на този индикатор, само че резултатът впечатлява. Явно включително са включени освен флагманските модели Galaxy Note, само че и сериите от начално и приблизително равнище Galaxy A, Galaxy C и Galaxy J.

Няма по какъв начин да не си спомним Huawei, който има намерение да стане водач на пазара за смарт телефони, като има желание тази година да осъществя най-малко 250 милиона броя. Huawei в края на предходната година заяви, че е трансферирал границата от 4 милиарда смарт телефони, като включително са включени всички смарт телефони на китайския производител.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР