По време на технологичното изложение IFA 2019 тази седмица Puma

По време на технологичното изложение IFA 2019 тази седмица Puma ...

Първият смарт часовник на Puma и всичко за него


По време на технологичното изложение IFA 2019 тази седмица Puma представи първия си смарт часовник, предназначен за активно спортуващите сред нас.

Джаджата е разработена съвместно с Fossil Group и на пръв поглед изглежда, че притежава всичко, което бихме искали от подобен продукт.

Часовникът тежи само 27 грама и е направен от сплав между алуминий и закалена пластмаса. За сравнение, Apple Watch Series 4 е със 17 грама по-тежък.
Снимка 441476

Лицето му е завзето от 1.19-инчов AMOLED екран, а отстрани виждаме и малка коронка за навигация, щампована с логото на Puma.

Устройството работи с най-новия Snapdragon Wear 3100 чип, който обещава по-бърза работа с приложенията и повече живот на батерията.

От Puma обаче твърдят, че часовникът може да издържи малко повече от 24 часа с едно зареждане, което не е твърде много.

Въпреки това разполагаме с 4GB памет и 512MB RAM - напълно достатъчно за подобен тип продукт.
Снимка 441475

Часовникът работи с Wear OS, а това означава, че ще можем да се възползваме от Google Assistant, Google Pay, GPS, прогноза за времето, интеграция със Spotify и доста други екстри със спортна насоченост.

При излизането си на пазара през ноември новата джаджа на Puma ще е налична в три цвята - черен, бял и неоново жълт, и ще струва 275 долара.

Източник: lifestyle.bg