По време на тазгодишното раздаване на наградите "Оскар", звездните гости

...
По време на тазгодишното раздаване на наградите "Оскар", звездните гости
Коментари Харесай

Звездите на киното се наливаха с българска водка по време на Оскарите

По време на тазгодишното разпределяне на премиите "Оскар ", звездните посетители на церемонията се любуваха на усета на наша — българска водка.

Мегазвездите на Холивуд пиха изискана вариация на добре познатата ни водка Търговище, която несъмнено, е дело на българския производител на алкохолни питиета ЛВК-Винпром Търговище.

Родната водка бе измежду формалните питиета, определени за галавечерята на юбилейната 90-a гала по раздаването на най-престижните кино награди.



“Precious Vodka “ бе презентирана на аления килим в красивата си опаковка, наподобяваща елмаз. Питието е шесткратно дестилирано от точно селектирана зимна пшеница (само най-хубавите 10% от реколтата) и обогатена с подпочвена ледникова вода. При представянето на водката пред звездите, бе обърнато особено внимание на обстоятелството, че е основана в България.



Изборът на кристалночистата родна водка за афтърпартито на Оскарите не беше инцидентен.

Красивата ѝ бутилка във формата на елмаз изцяло подхождаше на лауреатите на премията, чиито бижута бяха обсипани със скъпоценни камъни за милиони долари.

От компанията акцентират, че продуктът им стои като украшение на сватби, рождени дни и нощни празненства. "Във всяка първокласна опаковка е вграден и същински драгоценен камък със документ за неповторимо качество, което я прави паметен подарък за най-ценените от вас хора ", с горделивост изясняват основателите на водката.

90-тата гала по раздаването на премиите на Академията обаче, не е първото международно блестящо събитие, на което тази родна водка участва. Тя е едно от питиетата, които постоянно се сервират на звездните събития в Калифорния.

През 2016 година даже завоюва златен орден на ревюто за алкохол San Francisco World Spirits Competition.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР