По време на тазгодишния MWC в Барселона, Asus представи своя

...
По време на тазгодишния MWC в Барселона, Asus представи своя
Коментари Харесай

Мистериозен Asus ZenFone със Snapdragon 845 се появи в Geekbench

По време на тазгодишния MWC в Барселона, Asus показа своя водещ телефон ZenFone 5z , само че той към момента не е пуснат на пазара. Чакането обаче може да завърши и в случай че изтекла от Geekbench се одобри за достоверна, появяването на ZenFone 5z е близо.
Въпреки това, съгласно базата данни, телефонът има номер на модела Z01RD, а не ZS620KL, който се счита за вярното обозначение на ZenFone 5z. Така това би могло да бъде различно означение за напълно друг пазар или напряко ново устройство.

Във всеки случай мистериозният ZenFone идва с новия и мощен чипсет Snapdragon 845 на Qualcomm и леко надминава OnePlus 6 по продуктивност. Апаратът разполага с до 8GB RAM и цели 256GB сторидж. Телефонът включва цялостен комплект AI – усъвършенствани функционалности, чиято работа е обезпечена от Qualcomm Artificial Intelligence Engine (AIE).

Надяваме се, че идно известие на Asus ще почисти объркването.

Междувременно, точно флагманът OnePlus 6 с номер на модела A6003 също за първи път беше видян в бенчмарка GeekBench. Oчaĸвa ce, чe тeлeфoнът щe бъдe пpeдcтaвeн нa 17 мaй в Лoндoн. Kитaйcĸaтa ĸoмпaния cъщo тaĸa щe пpoвeдe глoбaлни cъбития в paзлични гpaдoвe, вĸлючитeлнo в Hю Йopĸ, Πapиж, Бepлин, Mилaнo, Πeĸин, Шaнxaй, Cтoĸxoлм и peдицa дpyги нa 21 мaй.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР