По време на тазгодишната конференция WWDC на Apple, технологичната компания

...
По време на тазгодишната конференция WWDC на Apple, технологичната компания
Коментари Харесай

Apple анонсира новата си операционна система

По време на тазгодишната конференция WWDC на Apple, софтуерната компания анонсира новата си операционна система за смарт телефони – iOS 16. Тя идва с голям брой новости и благоприятни условия за персонализация от страна на потребителите и усъвършенствания, които да улеснят ползвателите ѝ.
`Apple

Една от огромните новости е персонализацията, когато смарт телефонът е заключен. От Apple ще оферират разнообразни шрифтове, размери и цветове за текста и часовника, който се появява при заключен екран, както и опция за прибавяне на някои приложения, като да вземем за пример това за прогнозата на времето. Също по този начин то ще може да демонстрира в настоящо време в случай че на открито вали или грее слънце.
`Apple

Известията също са нови и вместо от горната част на смарт телефона, към този момент се демонстрират от долната част и не заемат целия екран при струпване. Музиката също е получила някои новости и също заема долната част със своите контроли. iMessage към този момент разполага с опция за смяна на известие или заличаване.
`Apple

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР