По време на своя живот срещаме много хора, но повечето

...
По време на своя живот срещаме много хора, но повечето
Коментари Харесай

Хората влизат в живота ви с някаква причина, но не на всеки му е писано да остане

По време на своя живот срещаме доста хора, само че множеството от тях остават с нас за малко. И макар нашето предпочитание, те в никакъв случай да не ни напущат, това е невероятно.

Определени хора са предопределени да бъдат в живота ни до самия край, до момента в който други са с нас единствено за известно време. Но едно е несъмнено - всеки, с който се пресичат пътищата ни, ни дава значим урок и смисъла му не постоянно дава отговор на нашите упования. Най-ценните известия постоянно идват от тези, които от дълго време към този момент не са с нас.

По предписание Вселената ви изпраща хората, нужни за вашия напредък. Положителен контакт ще бъде открит с някои от тези хора, само че не и с други. Но даже и тези, които ни карат да страдаме и да навредим на прочувственото си положение, също играят значима роля в пътуването ни през този свят.

Понякога най-важните и мъдри водачи минават през живота ни, без да стопират и да остават за дълго. И няма значение кой ще бъде: индивидът, който ви оказва помощ да оцелеете в сложния интервал, или този, който държи ръката ви, когато всичко е наред с вас. Наистина е значимо да можете да го пуснете, когато пристигна време да се сбогувате.

Понякога човек взема решение да си тръгне, в случай че му е прекомерно мъчно да бъде с вас или нещо му липсва. Има причина за това, само че в последна сметка, откакто се разделите, ще станете по-добра версия на себе си. В този свят всеки би трябвало да премине през доста възходи и падения.

Ако този, който прави живота ви благополучен, към този момент не е в близост, не се затваряйте в себе си след заминаването му, просто оценете обстоятелството, че въобще сте го срещнали. Бъдете горди, че сте имали опцията да опитате това, което сте претърпели дружно, и да продължите напред. Въпреки обстоятелството, че той към този момент не е наоколо, към момента имате общи мемоари и поучения от срещата си с него.



Обичайте хората към вас и се опитвайте да се уверите, че те знаят какъв брой са значими за вас. Те даже не могат да осъзнаят, че са сериозна част от това кой сте и кой ще станете като персона. Те са вашата система за поддръжка, без която не бихте били там, където сте през днешния ден.

Осъзнаването на обстоятелството, че животът е лъкатушен път и способността да го следвате, ви учи да разбирате по-добре връзките си с други хора.

Не можете да принудите някой да остане близо и заминаването на човек по никакъв метод не може да бъде обвързвано с желанието му да ви нарани. Подобно на вас, той също има собствен личен житейски път и от време на време пътищата ви не съответстват, макар желанието ви да останете вечно свързани.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР