По време на специално организирано за инвеститорите събитие в Маранело, Ferrari разкри

...
По време на специално организирано за
инвеститорите събитие в Маранело, Ferrari
разкри
Коментари Харесай

Поглед в бъдещето на Ferrari

По време на особено проведено за инвеститорите събитие в Маранело, Ferrari разкри забавна информация относно развитието на именитата компания през идващите 5 години.

Една от новините, които анонсираха от италианската компания е образуването на нова гама артикули в фамилията на Ferrari- ICONA, която се причислява към вече познатите линии Sport, GT и тази за специалните серии Special Series. ICONA към този момент може да се похвали и с първите си две предложения, а точно , които бяха анонсирани единствено преди няколко дни.

Без да показват съответен период, от Ferrari потвърдиха още веднъж появяването на SUV модел, като паралелно с това анонсираха и неговото име- Purosangue. Автомобилът ще бъде разработен на напълно нова платформа с предно ситуиран мотор, а задвижването ще бъде на четирите колела.

От компанията чакат в серийните им автомобили все по-сериозно да навлязат хибридните решения за задвижване, като предвиждат систематизиране от 60:40 в полза на по-модерната технология, като до 2021 година всички представители на Ferrari да бъдат с хибридно задвижване.

Други забавни вести, които анонсираха от Ferrari са тези, че от 2019 до 2022 година, марката ще стартира на пазара 15 нови предложения, както и ново семейство V-образни, шестцилиндрови мотори, и бъдещо консолидиране на решения за автономно ръководство.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР