По време на седмицата на автомобилите в Монтерей тази година,

...
По време на седмицата на автомобилите в Монтерей тази година,
Коментари Харесай

Bugatti загатна за представянето на изключително интересен автомобил

По време на седмицата на колите в Монтерей тази година, Bugatti ще покаже извънредно забавен автомобил, който наподобява, че ще постави завършек на една епоха в историята на френския производител. От компанията загатнаха за премиерата с малко видео в което се виждат част от светлините на мистериозния автомобил. Те са завършени във формата на буквата V и са свързани с LED линия.

THE LAST OF ITS KIND
19 AUGUST 2022 | 10:20 PDT (17:20 GMT)
THE QUAIL, A MOTORSPORTS GATHERING

— Bugatti (@Bugatti)
Към момента не се знае безусловно нищо за автомобила под въпрос, като се изключи че ще бъде „ финален по рода си “. Именно с това заглавие стартира и късият тийзър на мистериозната кола, която ще дебютира на 19 август. Припомняме, че преди време Мате Римац, който все още е началник на Bugatti, съобщи че наследникът на Chiron ще разполага с електрифицирано задвижване и евентуално няма да употребява W16 моторът.

Преди няколко седмици Bugatti достави и последните потребителски Chiron-и и публично постави завършек на производството на модела. Не е изключено от френската компания да са произвели още един образец с друга визия, който да символизира, както края на модела, по този начин и края на една епоха с „ чисти “ бензинови мотори в историята на марката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР