По време на презентация през 2010 година Клаус Дона, който

...
По време на презентация през 2010 година Клаус Дона, който
Коментари Харесай

Изумително! Откриха мистериозните "извънземни" чаши

По време на презентация през 2010 година Клаус Дона, който е експерт по артефакти от предишни цивилизации, показал комплект от 12 чаши, направени от нефрит и открити в Еквадор.

Всички чаши били с друг размер. Комплектът съдържал и кана, която била мощно магнитна, само че единствено от вътрешната страна.

Този чудноват комплект поставил началото на доста тайни теории, в множеството от които се твърди, че са донесени на Земята и употребявани от извънземни цивилизации. Причината е, че всички чаши показвали равнене с някои звездни съзвездия .  чаша Когато били изследвани под ултравиолетова светлина, върху тях били открити надписи на санскрит , а преводът още веднъж показвал връзка със съзвездия. Заедно с чашите била открита и паница с доста странни фигури, за чиято функционалност към този момент има единствено догатки.

Някои тайни теории настояват, че комплектът показва 13-те стъпки на пирамидата и изкачването на йерархията в тайното общество на илюминатите.  чаши При по нататъшни проучвания на чашите се открило, че те имат високо равнище на изкуствена гравитация и мощни магнитни полета . Няма отговор на въпроса - дали това е вградено в самите чаши или е разследване от течността, с която в миналото са били цялостни.

Други конспиратори пък са на мнение, че чашите в действителност са галактически предавател към извънземна цивилизация.

Запознати с нефритените чаши учени считат, че в миналото планетата ни е била събирателен пункт за срещи сред извънземни рационални цивилизации. Но до през днешния ден към момента няма отговор, с каква цел са направени тези странни чаши и защо са били употребявани.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР