По време на презентация през 2010 година Клаус Дона, който

...
По време на презентация през 2010 година Клаус Дона, който
Коментари Харесай

Мистериозните „магнитни чаши с извънземен произход“

По време на презентация през 2010 година Клаус Дона , който е експерт по артефакти от предишни цивилизации, показал комплект от 12 чаши , направени от нефрит и открити в Еквадор.

Всички чаши били с друг размер. Комплектът съдържал и кана, която била мощно магнитна, само че единствено от вътрешната страна.

Този чудноват комплект поставил началото на доста тайни теории, в множеството от които се твърди, че са донесени на Земята и употребявани от извънземни цивилизации. Причината е, че всички чаши показвали равнене с някои звездни съзвездия .
 чаша
Когато били изследвани под ултравиолетова светлина, върху тях били открити надписи на санскрит , а преводът още веднъж показвал връзка със съзвездия. Заедно с чашите била открита и паница с доста странни фигури, за чиято функционалност към този момент има единствено догатки.

Някои тайни теории настояват, че комплектът показва 13-те стъпки на пирамидата и изкачването на йерархията в тайното общество на илюминатите.
 чаши
При по нататъшни проучвания на чашите се открило, че те имат високо равнище на изкуствена гравитация и мощни магнитни полета . Няма отговор на въпроса - дали това е вградено в самите чаши или е разследване от течността, с която в миналото са били цялостни.

Други конспиратори пък са на мнение, че чашите в действителност са галактически предавател към извънземна цивилизация.

Запознати с нефритените чаши учени считат, че в миналото планетата ни е била събирателен пункт за срещи сред извънземни рационални цивилизации. Но до през днешния ден към момента няма отговор, с каква цел са направени тези странни чаши и защо са били употребявани.

Още за античните цивилизации и тяхното завещание:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР