По време на преговори между президентите на Русия и Беларус

...
По време на преговори между президентите на Русия и Беларус
Коментари Харесай

Путин и Лукашенко преговаряха на тъмно

По време на договаряния сред президентите на Русия и Беларус Владимир Путин и Александър Лукашенко в Сочи ненадейно спрял токът. Това станало след встъпителните думи на двамата политици, оповестява РИА Новости.
Путин на смешка споделил, че в постройката приключил токът. Лукашенко в отговор позволил, че зад повредата стои представителят на Кремъл Дмитрий Песков: " Зад всичко това стои Дима Песков, зная го. "
Делегациите се поразсмели и траяли договарянията.
Преговорите се водят в резиденцията Бочаров бързей в Сочи. В срещата вземат участие и министър председателите на двете страни.
Срещата е в навечерието на 20-та годишнина от контракта за основаване на съюзна страна. Очаква се за разглеждане на президентите да бъдат показани 30 пътни карти за задълбочаване на интеграцията сред Москва и Минск.
Откривайки договарянията, Путин изразил вяра, че Москва и Минск ще продължат да работят за доближаване, на първо място в стопанската система и обществената сфера, и че хората ще получат осезаеми прерогативи от интеграцията.
Лукашенко отбелязал, че за интеграцията следва да се създадат още значително неща. Преди всичко съгласно него би трябвало да се основат равни условия за предприятията от двете страни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР