По време на онлайн събитие, организирано от французите от Renault

...
По време на онлайн събитие, организирано от французите от Renault
Коментари Харесай

Renault пренася своите автомобили в горните сегменти

По време на онлайн събитие, проведено от французите от Renault и наречено Renault Talk #1, Лука де Мео повтори посоката, заложена за марката, която е и в основата на проекта Renaulution. Ето и най-важните акценти, свързани с новостите в софтуерно отношение.

• Renault придвижва своите „ коли за живеене “ в горните сегменти: до 2025 година ще бъдат стартирани седем модела в сегменти C и D, всички от тях електрифицирани. Arkana бележи началото на комерсиалната атака. Следващото потомство Megane E-TECH Electric, автомобил, олицетворяващ бъдещето на свързани и изцяло електрически коли, също ще бъде стартиран в най-близко бъдеще. И най-после, настоящите усъвършенствания на хибридната технология E-TECH ще продължат да обезпечават на идните коли от сегменти C и D най-хубавото във връзка с успеваемост и наслаждение от шофирането.

• Индустриален водач в енергийния преход, марката Renault ще бъде най-зелената марка в Европа през 2030 година, като 9 от 10 продадени автомобила ще бъдат електрифицирани.

• В челните редици на технологиите и услугите марката Renault оформя бъдещето на градската подвижност, основно посредством „ Software Republique “. Повече от 2000 инженери от 5 водещи компании в сектора ще дават своя общ опит в киберсигурността, изкуствения разсъдък, обработката на данни, софтуера и микроелектрониката, с цел да дават решения за подвижност до ключ за градовете и общностите.

• Renault Re-Factory - първият в Европа център за кръгова стопанска система - отбелязва придвижване към по-устойчив и виновен модел, с до 120 000 рециклирани автомобила (включително електрически) всяка година. Почти 80% от стратегически рециклираните материали ще бъдат употребявани наново в нови акумулатори. До 2030 година Renault ще се трансформира в най-хубавия авто производител в света, що се отнася до % на рециклирани материали в новите коли.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР