По време на международното изложение Guangzhou Motor Show, което започна вчера

...
По време на международното изложение
Guangzhou Motor Show, което започна вчера
Коментари Харесай

PEUGEOT представи специалното 508L в Китай

По време на интернационалното изложение Guangzhou Motor Show, което стартира през вчерашния ден в Китай, PEUGEOT показа специфичната удължена версия L на напълно новия си модел , предназначен ексклузивно за локалния пазар.

PEUGEOT 508L дебютира с удължено с 55 мм до 2848 мм междуосие, а самата дължина на автомобила е увеличена с 10 сантиметра до 4856 мм.

Освен тези обилни нараствания в габаритите на автомобила, PEUGEOT 508L се отличава и по още една съществена особеност от познатата в Европа версия на модела. Ексклузивната за китайския пазар трансформация идва с порти с класически рамки, до момента в който при европейската такива липсват и са сред най-отличителните черти на автомобила.

С пазарен дебют през първата четвърт на следващата година, Peugeot 508L ще бъде първата кола в своя сегмент, която ще може да се възползва от платформата за свързаност OceanConnect (IoT) на мобилния гигант Huawei, и в допълнение ще разшири наличното портфолио на марката в Китай, в което влизат 301, 308, 408, 2008, 3008, 4008 и 5008.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР