По време на лятната ваканция на испанското кралско семейство в

...
По време на лятната ваканция на испанското кралско семейство в
Коментари Харесай

Испанската кралица Летисия критикувана заради мини рокля

По време на лятната почивка на испанското кралско семейство в Майорка кралица Летисия се появи на обществено място в много самоуверено за статута си облекло.
Кралица Летисия (л)
За вечеря и вечерни разходки брачната половинка на крал Филип VI избра мини рокля Zara и еспадрили от основаната в Ибиса марка Clooui. Летисия от дълго време поддържа локалните марки, без значение дали става въпрос за известния всеобщ пазар или елитни марки. Дъщерите принцеса Леонор и принцеса София също избраха рокли на Zara и допълниха визиите с обувки от испански марки надлежно: mint&rose и Macarena Shoes.

Те бяха съпроводени от София, майката на Филип VI, която беше кралица на Испания от 1975 до 2014 година. Тя бе избрала ослепителен костюм в пижамен жанр.

След вечеря четирите дами се разходиха из локален пазар. Снимките бързо се разпространиха в мрежата, само че не всички оцениха новия облик на 49-годишната Летисия. Кралицата беше подложена на критика в Инстаграм за избора на мини рокля, която някои консуматори сметнаха, че е несъответствуваща за нейното състояние.

„ Съжалявам, само че това е изцяло неуместно за кралското семейство ”, написа потребителят @cesarpeluso.

„ Защо е облечена като дъщерите си? ”, попита @giu.lia.76. „ Каква неразбория! Ти си съвсем на 50 години и си кралица! ”, възмути се @arteflaviacuruchet.

Други обаче поддържаха Летисия. „ Позор е, че толкоз доста дами подлагат на критика друга жена поради нейната рокля. Живеем в 21-ви век, а не в 19-ти “, написа @larissapitta.

„ Годината е 2022-ра и хората (предимно жени) подлагат на критика друга жена с къса рокля?! Харесвам блестящо розовия цвят на роклята и обувките и изключително ми харесва, че през лятото по време на персонална разходка тя е задоволително уверена и съвременна, с цел да облече къса рокля, поддържа кралицата @florence.pit. /БГНЕС

Мадрид / Испания
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР