По време на конгреса Automobil-Elektronik, BMW обяви плановете си да

...
По време на конгреса Automobil-Elektronik, BMW обяви плановете си да
Коментари Харесай

BMW ще започне да използва Android Autmotive


По време на конгреса Automobil-Elektronik, BMW разгласи проектите си да употребява автомобилната операционна система Android Automotive OS. Германците ще си сътрудничат с Гугъл и ще стартират разпространението на софтуера при някои модели още от идната година, разкриват от двата марката.
 BMW стартира да употребява Android Autmotive - 2
За страдание не се разкрива доста за този ход, а от BMW са спестовни за бъдещето, като не загатват кои тъкмо ще бъдат тези модели. През миналата година компанията показа своята iDrive 8 система, която е основана на Linux. От марката загатват, че другите софтуерни платформи ще разрешат самостоятелни конфигурации.
 BMW стартира да употребява Android Autmotive - 3
Гугъл създаде Android Automotive OS като отворен програмен продукт за опция за доста индивидуализации, които може да „ върви “ на разнообразни екрани, без значение дали те са на инфотеймънт системата или на главния цифров километраж пред лидера. Благодарение на сходната основа като тази на Android за телефони и таблети, потребителите могат да се възползват и от сходни приложения като Гугъл Maps, Гугъл Assistant и други.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР