По време на Годишната конференция на Международната асоциация на полицейските

...
По време на Годишната конференция на Международната асоциация на полицейските
Коментари Харесай

Доналд Тръмп с обръщение на Годишната конференция на Международната асоциация на полицейските началници в Чикаго

По време на Годишната конференция на Международната асоциация на полицейските началници в Чикаго, президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп направи послание към участниците. В своето изявление Тръмп изрази признателност към правоохранителните органи, като акцентира напъните на администрацията си за понижаване на престъпните закононарушения и преодоляване на незаконната имиграция, оповестиха от пресцентъра на Управителния съвет на Евро-атлантическия център за сигурност.

Президентът също по този начин акцентира значимостта на съдействието сред управляващите на федерално и локално равнище, като разкритикува решението на някои градове в Съединени американски щати да не спомагат в битката с незаконната миграция на федерално равнище. В края на своето присъединяване, той подписа решение, което основава нова изпълнителна Комисия по правоохрана и правосъдие, чието основаване е дълготраен приоритет на IACP. Комисията ще работи в поддръжка на правоохранителните служби, като ще изследва основни тематики за правоохраната, както и положителни практики за набиране на нови фрагменти, тяхното образование и устойчива поддръжка за полицейските чиновници в работата им.

Цветан Цветанов взе участие в Годишната конференция на Международната асоциация на полицейските началници по покана на организацията, като в границите на присъединяване си организира редица работни срещи с експерти от правоохранителния бранш от целия свят.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР