По време на епичната надпревара наречена 24-те часа на Нюрбургринг

...
По време на епичната надпревара наречена 24-те часа на Нюрбургринг
Коментари Харесай

Bugatti Chiron хвърли всички във възторг на пистата в Нюрбургринг

По време на епичната конкуренция наречена 24-те часа на Нюрбургринг се случиха доста забавни неща настрана от самото съревнование - бе показана M8-цата на BMW, както и доста други. Една машина обаче, несъмнено бе минимум предстояща там - чудото на техниката наречено Bugatti Chiron, написа Факти бг.

За шанс, по време на тази обиколка на пасажерската седалка бе огромния почитател и влогър Shmee и в действителност ни придвижи на пистата. По-интересното тук е, кой бе водача - не различен, а самия изпълнителен шеф на компанията от Мослхайм, Франция - Волфганг Дюрхаймер. За разлика от множеството хора на такава позициа, Дюрхаймер е доста земен и съгласно него тази машина идва на пистата, с цел да зарадва стотиците хиляди почитатели на колите, тъй като последното нещо, което можем да кажем за нея е, че е налична.

Демонстративната обиколка не разрешава огромни произволи, само че Дюрхаймер несъмнено " изчака " колоната, с цел да покаже най-малко малко от капацитета на 8.0-литровия мотор с четири турбокомпресора и мощ от 1500 конски сили и 1600 нютонметра. Той елементарно се видя в очите и телата им прилепнали от ускорението, даже и за няколко къси момента. Освен премиерата, VW Group имаха още мотиви за празнуване, тъй като на върха на 24-те часа стъпи тима на Audi Sport.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР