По време на ежегодното изложение на Google, технологичната компания представи

...
По време на ежегодното изложение на Google, технологичната компания представи
Коментари Харесай

Android 13 вече може да се използва от всички

По време на годишното ревю на Гугъл, софтуерната компания показа първата публична обществена бета версия на своята операционна система Android 13. Фаталното потомство на мобилната платформа показва редица промени, както и нов дизайн.
`Android

Една от огромните промени визира цветовете на операционната система и тематиките, които поддържа. Те се трансформират според от музиката, която слушате, тапета, който сте избрали или пък цвета на устройството, в случай че то е от серията Pixel. Друга оригиналност е разширението на езиковия пакет, който разрешава смяна на езика за всяко от обособените приложения, без значение от неговия език по дифолт или този на системата.

Друга сериозна оригиналност е усъвършенстваната отбрана на персоналната информация. Android 13 разрешава на потребителите да реализират по-сериозен надзор върху файловете и приложенията, които могат да получат достъп до тях. Те са разграничени на две категории – „ Снимки и видеа “ и „ Музика и аудио “, по сходен метод могат да бъдат споделяни и съответни файлове.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР