По време на бременност това е абсолютно забранено, но явно

...
По време на бременност това е абсолютно забранено, но явно
Коментари Харесай

Русата Златка заприлича на мулатка, пържи се на слънце и пафка като комин

По време на бременност това е безусловно неразрешено, само че очевидно на плеймейтката не й пука, че може да навреди и на себе с, и на бебето. Блондинката по този начин се е препекла, че е замязяла на мулатка, а най-големият й съперник в това отношение е мъжът й Благой Георгиев, който също е прочут с тъмния си бронзов тен и искрящо белите си зъби, видя HotArena.

Известно е, че несъразмерното излагане на слънце води до обезводняване и прегаряне – две неща, безусловно нездравословни за всяка бременна жена. Освен това тялото създава в доста по-големи количества меланин, което води до свръхпигментация и увреждане на кожата. Златка би трябвало да е осведомена с тези опасности, но очевидно не се вслушва в заръките нито на персоналния си доктор, нито на гинеколога, проследяващ бременността й. Цяло лято Райкова обикаля родните и гръцките плажове, без да се тормози, че е рисково за жена в нейното положение да се пържи всекидневно под парещите слънчеви лъчи.

Запознати разкриват, че държанието на бъдещата майка е извънредно безконтролно, тъй като не се е отказала и от други нездравословни привички. Тя към момента пуши, макар че е в напреднала бременност, тъй като е пристрастена към никотиновите папируси. Златка понижила броя на цигарите, но й било мъчно да ги спре изцяло. „ Страстен пушач съм. Какво ли не съм опитвала, не мога ги откажа”, коментирала бъдещата майка пред приятелки.

Макар че коремът на Райкова е едър доста, тя продължавала да пътува на дълги дистанции и да кара персоналния си автомобил. Тя не се тормозила от невнимателните водачи по пътищата и самоуверено натискала педала. Наскоро с мъжа й се завърнаха от отмора в Гърция и през половината път плеймейтката управлявала колата, издават очевидци.

Интимната връзка на някогашния футболист Благой Георгиев и годеницата му стартира предишното лято, само че тя забременя бързо и напълно скоро ще даде живот на сина им. Неотдавна риалити звездите разкриха, че чакат момче, което по всяка възможност ще нарекат Виктор. Джизъса склонил да кръсти бебето на свекърва си Виктория, с цел да угоди на Златка.

Детето ще бъде четвърто за спортиста, който има три хлапета от гимнастичката Христина Витанова и съветската танцьорка Есмер Омерова. Той е прочут като безвъзвратен плейбой и познавач на женската хубост, а дали ще успее да се кротне до Златка, следва да разберем.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР