По време на автомобилното изложение в Токио, Lexus демонстрира виждането си

...
По време на автомобилното изложение в
Токио, Lexus демонстрира виждането си
Коментари Харесай

Lexus демонстрира виждането си за бъдещето с LF-30 Electrified

По време на автомобилното ревю в Токио, Lexus показва визията си за бъдещето на електрическата подвижност с помощта на футуристичната концептуална разработка LF-30 Electrified.

Броени дни преди премиерата на първата си напълно електрическа кола- от компанията дават обещание премиера през ноември, в този момент Lexus ни показва автомобил с наподобяващ галактически кораб екстериорен дизайн, отвесно отварящи се порти и не по-малко нестандартно оформление на интериора.

Lexus LF-30 Electrified, главните габарити на който са дължина 5090 мм, широчина 1995 мм и височина 1600 мм, разполага с четири интегрирани в колелата електрически мотора, напълно електронно кормилно управление, система за безжично зареждане, редица технологии за автоматизиране на ръководството и обещава самостоятелност от 500 километра.

Батерията на концептуалната разработка е с потенциал от 110 kWh и може да бъде зареждана бързо (150 kW). Мощността на задвижващата система на Lexus LF-30 Electrified е 544 конски сили, а въртящият миг достига 700 Нм.

Според формалната информация на Lexus, LF-30 Electrified е в положение да се форсира от 0 до 100 км/ч за 3.8 секунди, а оптималната му скорост на придвижване е 200 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР