По време на автомобилното изложение в Гуанджоу в края на

...
По време на автомобилното изложение в Гуанджоу в края на
Коментари Харесай

Най-бързият миниван в света пристига с цена от 170 хиляди лева

По време на автомобилното ревю в Гуанджоу в края на миналата година, китайската компания Voyah показа забавен миниван, който бъързо си завоюва прозвището за най-бърз миниван в света. Моделът Dreamer се предлага във версия с електрическо задвижване или хибридна форма с мотор, който служи само като генератор.
`Най-бързият

Електрическата версия комбинира два електромотора със сумарна мощ от 429 конски сили и оптимален въртящ миг от 620 нютон метра. Ускорението до 100км/ч лишава 5.9 секунди, а оптималната скорост е лимитирана на 200км/ч.
`Най-бързият

Хибридната настройка разчита на 1.5-литров бензинов мотор с два електромотора, чиято мощ доближава 394 конски сили и разрешава ускоряване до 100км/ч в границите на 6.9 секунди. Електрическият модел може да се похвали с пробег от 600 километра с едно зареждане, а бензиновият мотор прибавя още 100 километра повече.
`Най-бързият

Цените за първокласната версия в настройка с 4 седалки стартира от към 94 хиляди $ или 170 хиляди лв., до момента в който за базов модел ще са ви нужни с към 50 хиляди лв. по-малко.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР