По време на автоизложението в Детройт, Ford обявиха придобиването на

...
По време на автоизложението в Детройт, Ford обявиха придобиването на
Коментари Харесай

Ford придоби Clinc

По време на автоизложението в Детройт, Ford оповестиха придобиването на Clinc. Четиригодишната компания създава своя лична конверсивна AI технология. Тя ще оказва помощ на клиентите на Ford да ръководят гласово разнообразни функционалности в бъдещите коли на компанията. Анонсът за придобиването беше направено по време на форума, проведен от Inforum за бъдещето на технологиите в купето на автомобила и машинното образование.

Изпълнителният шеф на Clinc, лекар Джейсън Марс, показа, че платформата на компанията, която беше обявена през септември, ще помогне на водача и пасажерите в колите на Ford да ръководят разнообразни системи чрез естествени реплики и команди – да командват навигационната система, климатичната, да ревизират горивотои други

Технологията на Clinc работи чрез композиция от обработка на натурален език, машинно образование и връзка с дълбоки невронни мрежи. Преди обявеното партньорство с Ford, компанията доставя своята технология основно към компании от финансовия бранш. Заедно с това, Clinc взе участие в проучвателен стратегии дружно с Intel, IBM и Националната фондация за просвета на Съединени американски щати.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР