По въпроса със споразумението на ООН за миграцията се разпространява

...
По въпроса със споразумението на ООН за миграцията се разпространява
Коментари Харесай

ЕК: Разпространява се дезинформация за споразумението на ООН за миграцията

По въпроса със съглашението на Организация на обединените нации за миграцията се популяризира дезинформация, съобщи през днешния ден представител на Европейската комисия, предава Българска телеграфна агенция.

Споразумението предизвиква съдействието сред страните по въпросите на миграцията, в това число при връщането на противозаконните мигранти, прави разлика сред мигранти и бежанци, признава общочовешките права, обрисува способи за битка с противозаконната миграция и каналджийството, признава нуждата от защита на границите за запазването на сигурността, както и самостоятелността на страните по въпросите на миграцията. Споразумението не е правно обвързващо, не вкарва нелегално право на миграция и не цели да предизвиква противозаконната миграция, добави представителят.

Да кажем това е нашият метод да се преборим с дезинформацията по този въпрос. Разполагаме със скромни благоприятни условия, належащо е координиране сред всички страни от Европейски Съюз, уточни той. Говорителят цитира ръководителя на Европейска комисия Жан-Клод Юнкер, съгласно който би било добре тези, които взимат отношение по документа, първо да го прочетат.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР