По-важни астро-аспекти На 21 юни Слънцето преминава в знак Рак –

...
По-важни астро-аспекти
На 21 юни Слънцето преминава в знак Рак –
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп от 21 до 27 юни

По-важни астро-аспекти

На 21 юни Слънцето минава в символ Рак – лятно слънцестоене

На 23 юни Меркурий излиза от назадничавост и става стационарен

На 23 юни Слънцето е в тригон с Юпитер

На 24 юни Венера в съпротива с Плутон

На 24 юни в 21:41ч Пълнолуние в символ Козирог

На 25 юни Нептун става назадничав

На 27 Венера минава в символ Лъв

Благоприятни дни за подкастряне –21, 22, 23 юни

Благоприятни дни за боядисване на косата – 21, 22, 24, 25, 26, 27 юни

„ Луна без курс” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това са интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете всичко по този начин, както е, не предприемайте нищо значимо.

22.06. 09:44 - 22.06. 15:57
24.06. 05:10 - 24.06. 16:06
26.06. 15:50 - 26.06. 17:10
27.06. 22:09 - 28.06. 20:52

Овен –Пред вас стоят нови благоприятни условия, въпреки че сега може да не се чувствате по този начин и да не ги виждате. Роднини или другари могат да се извърнат към вас при потребност от помощ. Постарайте се да установите чувство за баланс във вашите взаимоотношения. Всичко, от което се нуждаете, с цел да постигнете задачите си, е да бъдете целенасочени и търпеливи. Възможна е появяването на нови непредвидени потребности и потребности: да вземем за пример нараснал вкус, жадност за екзотични храни и питиета, друго. Тази седмица е идеална за влюбване и пристрастености, тъй че внимавайте да не се поддадете на изкушението да изневерите на колегата си.

Благоприятни дни – 23, 24, 27

Бъдете деликатни – 25, 26

Телец –Планът за пътешестване през тази седмица може да се сблъска с някои затруднения или закъснения. Проблем с брат/сестра или комшия може да аргументи закъснение за пътуването. Необходимостта от осъществяване на поправки в дома също е евентуално в този момент. Ситуациите от време на време може да изискват от вас да бъдете дискретни и изкусни. Скоро ще бъдете възнаградени от разнообразни аспекти на живота си. Страстта и сексуалността могат да застрашат връзките ви. Партньорът ви ще стартира да демонстрира ревнивост, отнасяйте се с схващане към това, с цел да не го нараните, прекарвайте повече време дружно.

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете деликатни – 21, 27

Близнаци – Помислете за новото начало, което ви се предлага в последно време. Ще имате проблясъци на просветление, които ви дават някакви инструкции. Отделете време да останете уединено с мислите си и да включите нужните самоанализи. Ако се чувствате заседнали или лимитирани по някакъв метод, не забравяйте, че това е краткотрайно положение. Личният живот ще бъде доста динамичен, изпълнен с страсти и пристрастеност. За свободните представители на знака звездите подсказват за флирт на работното място, а за женените - проблеми с сътрудник, тъй като чака повече внимание от вас, в сравнение с вие отделяте.

Благоприятни дни – 27

Бъдете деликатни – 23, 24

Рак – Доверете се на шанса напред и оставете безпокойството настрани. Промяната е на път и вие сте повече от подготвени да хванете живота за рогата му. Разчитайте на вашата харизма, с цел да ви помогне да създадете нови другари и отделете малко време и внимание на съществуващите връзки. Бъдете деликатни при харченето, с цел да не станете жертва на машинация и внимателни с скъпите такъми. Инвестирайте в малко повече време със фамилията и приятелите си. Насладете се на специфичните моменти с тях. Може да е време да се свържете още веднъж с изгубена обич или остарял другар.

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете деликатни – 25, 26

Лъв – Първата половина на седмицата може да имате възприятието, че всичко върви тъкмо противоположното на това, което сте очаквали. Възможно е да зародят проблеми на работното място, където ще ви е мъчно да постигнете съглашения или взаимни отстъпки. Може да се окажете в нежелана обстановка. Ако се приспособите, положението ще се усъвършенства още в средата на седмицата. Вашият сексапил може да притегли вниманието на някоя забавна персона, може би даже някой, за който въобще не подозирате или който в този момент мислите просто за другар.

Благоприятни дни – 23, 24

Бъдете деликатни – 21, 27

Дева – Вашата упорита работа е видяна и оценките дават доста позитивни резултати за вас. Вземете специфични защитни ограничения, с цел да избегнете загуба, кражба или акцидент. Стойте надалеч от борби, които не са ваши и не ви касаят. Стресът може да е неминуем в този момент, само че вие имате уменията да се справяте с проблемите, когато зародят. Но до момента в който помагате на другите, не забравяйте за себе си. Не сте в въодушевление за обич и нови връзки, тъй като сърцето ви е мъчно налично. Очаква ви обаче непредвидена среща, която може да промени това положение на нещата.

Благоприятни дни – 21, 22, 25, 26

Бъдете деликатни –23, 24

Везни – Възстановете остарялата си мощ в нов подтекст и отношение. Възвърнете си скъпото, страстта или концепцията, която може би сте се предали в миг на уязвимост. В началото на седмицата настроението ви към момента ще бъде много умерено, само че с времето ще ставате все по-неспокойни. За страдание няма да можете да определите повода за това положение. Правете неща, които ви развеселяват и не се занимавайте с тези, които основават още по-лошо въодушевление във вас. Опитайте да положите малко старания за изследване на нови благоприятни условия.

Благоприятни дни – 23, 24, 27

Бъдете деликатни – 25, 26

Скорпион – През седмицата може да се наложи поемането на риск. Очакват ви някои нови благоприятни условия. Само от вас зависи дали да ги вземете или не. Избягвайте изкушенията, в това число сантиментални или полови афери, които биха били неразумни, в случай че сте обвързани. Вашето предпочитание за живот е в действителност удивително, по тази причина да се смеете и да живеете оптимално е най-хубавото нещо за вас. Може да е време да извършите идната стъпка във връзката. Ако не сте във връзка, е отлично време да се запознаете с нови хора.

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете деликатни – 21, 27

Стрелец – Тази седмица може да провокира разнообразни страсти във вас. Някои правни въпроси или завещание могат да доведат до непредвиден прилив на пари. Ще бъдете изпълнени с витална сила, която ще се отрази позитивно в доста области. Поставете си високи цели, бъдете търпеливи и резултатите ще бъдат по-високи от предстоящите. С известна дипломация може да се реализира изобретателно решение. Сега се чувствате изпълнени с креативен хрумвания и нови прозрения.

Благоприятни дни – 27

Бъдете деликатни – 23, 24

Козирог –Тази седмица Козирозите ще би трябвало да включват по-често интуицията. Без нейната помощ е елементарно да се подцени коварността на момента и да се направи неточност. Трябва да се уверите, че определеният метод на деяние съответствува с същинските ви възгледи и планове. Желателно е да станете по-толерантни към дейностите на колегата. Не бива да засягате мъчителни за колегата тематики и да действате като персонален психолог. Втората половина на седмицата ще бъде малко по-интересна, защото ви дава обещание разнородни събития в персонален проект.

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете деликатни – 25, 26

Водолей – Тази седмица влюбените Водолеи са цялостни с сила, само че не постоянно свободни в дейностите си. Освен това доста от вас са смели единствено външно, само че в душите си сте уязвими натури. Проблеми в двойката са вероятни както поради вашия предприемачески и самостоятелен дух, по този начин и поради скритото ви възмущение. Ще бъдете много сериозно настроени. Ще изпитвате неодобрение, което не можете да скриете, което ще докара до сложна връзка с другари и сътрудници. Звездите поучават да се успокоите малко и да употребявате механизма за самоконтрол.

Благоприятни дни – 23, 24

Бъдете деликатни – 21, 27

Риби – Тази седмица чувствителността пречи на Рибите да бъдат същински дипломати, което може би ще повлияе на връзката им с обичания човек. Полезно е да добавите нещо ново и вълнуващо към нормалния сюжет на събитията. Романтичните връзки могат да вземат непредвидени обрати. Във всеки случай са ви обезпечени положителни страсти. Всички пътеки вървят във вашата посока. Вие сте изпълнени с сексуален заряд, търсите неспокойствие и завършения. Знаете, че животът си е ваш, тъй че имате право да го живеете по този начин, както желаете, а не по метода, по който другите ви постановат.

Благоприятни дни – 21, 22, 25, 26

Бъдете деликатни –23, 24
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР