По традиция в началото на декември Fibank (Първа инвестиционна банка)

...
По традиция в началото на декември Fibank (Първа инвестиционна банка)
Коментари Харесай

Благотворителният календар на Fibank вдъхновява да правиш добро

По традиция при започване на декември Fibank (Първа капиталова банка) показа своя благотворителен календар за идващата 2020-та година.
Събитието се състоя в книжовен клуб „ Перото “, където Fibank, Българската федерация по художествена гимнастика (БФХГ) и запалянковците от приюта за бездомни животни Animal Rescue Sofia показаха идеята, която поддържа новият календар на банката.
Изящни портрети на младите грации от ансамбъла по художествена гимнастика – девойки и дами, прегърнали изоставени животни, подслонени в приюта Animal Rescue Sofia, греят на всеки един от дванайсетте месеца.
Майсторските потрети на фотографа Петър Пешев припомнят картините на старите майстори. В очите на изоставените животни грее топлота и любов – онази, която заслужават да получат в своя нов дом и при своя нов другар, който ще се грижи с цялата си обич за своя фаворит.
„ Горди сме, че хубостта и добротата са част от нашето обръщение в този благотворителен календар, тъй като тези девойки са героите на нашето време, които блестят като същински диаманти със своята прелестна човешка същина! “, показа Илиана Раева, Президент на БФХГ, и добави: „ Обръщам се с признателност към нашите сътрудници от Fibank, които за поредна година оказват помощ на българската художествена гимнастика да върви към своята олимпийска фантазия! “
Надя Станчева, шеф в Animal Rescue Sofia, благодари за поддръжката с думите: „ Аз имам вяра в чудесата и виждам добротата, тъй като те са на всички места към мен. Всяка усмивка, всяка размахана опашка, всеки избавен живот – това са чудесата в моя свят. А те са вероятни само поради добротата на хората. Вярвам, че всякога е по-лек, когато вървиш по него с другар. От името на четириногите жители на подслон „ Фермата “ благодаря на Fibank, задето станаха нашият другар по пътя! “

Всеки, който желае да се включи и да поддържа благородната самодейност, може да придобие календара против сумата от 10 лева във всеки клон или офис на Fibank, до привършване на количествата. В края на акцията банката ще удвои събраните средства.
Fibank по традиция поддържа разнообразни благородни дела през годините, отдадени на българския спорт, изкуството и редица социално-значими планове.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР