По традиция, тази година предстои звездите да се разходят по

...
По традиция, тази година предстои звездите да се разходят по
Коментари Харесай

Джесика Паркър разказва за визиите си на Met Gala от 1995 г. до днес

По традиция, тази година следва звездите да се разходят по един от най-зрелищните червени килими за същинското събитие в модата – Met Gala. За да се потопим в духа на събитието, поглеждаме към, която споделя пред изданието „ Vogue” за своите визии на събитието през годините. Актрисата постоянно знае по какъв начин да се показа в целия си искра, а персоналната й интерпретация на тематиката на събитието съставлява същинско развлечение за Джесика Паркър, което приема като фешън предизвикателство.

Първата Met Gala за Паркър е през 1995 година и е с изчистена черна рокля. Можем да забележим по какъв начин с течение на годините тя последователно залага на по-разчупена позиция и опитва в облеклото си.
 Добрите вести за България 29 апр 2022 | България получи мощна поддръжка от своите съдружници в Европейски Съюз и НАТО сътрудници единствено ден откакто Москва разгласи, че...
Актрисата с трогване си спомня за роклята на “Oscar de la Renta”, която носипрез 2014 година Също толкоз емблематични са и множеството ослепителни шапки, които тя е носила през годините. Едно е несъмнено - можем да слушаме обичаната актриса по какъв начин приказва за тоалетите си дълго, без да ни омръзне. Предлагаме ви да не пропускате да хвърлите по едно око на това закачливо видео, което с изключение на с многообразие от тоалети, е подправено и с щипка комизъм.





Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР