По традиция след Ню Йорк, Лондон и Милано, Седмицата на

...
По традиция след Ню Йорк, Лондон и Милано, Седмицата на
Коментари Харесай

Нещо шик, нещо от Париж или най-стилните street style тоалети от Седмицата на модата

По традиция след Ню Йорк, Лондон и Милано, Седмицата на модата в Париж дава блестящ и зрелищен край на един динамичен фешън месец, по време на който дизайнерите показват сбирките си за пролет/лято 2024. След ревюто на Dior, в което Мария Грация Кюри още веднъж вплете мощните си феминистични послания, фешънисти, звезди и инфлуенсъри се любуваха и на вълнуващите шоута на Saint Laurent, Balenciaga, Balmain, Hermes и доста други.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Vogue France (@voguefrance)

Несъмнено обаче най-емоционални беше това на Chloé, тъй като Габриела Хърст показа последната си сбирка за марката, с цел да се отдаде напълно на личния си бранд. Последна беше и тази на Сара Бъртън за Alexander McQueen, която неотдавна разгласи, че след близо три десетилетия в стилната къща, я напуща. След като Наоми Кембъл закри шоуто, песента на Дейвид Боуи „ Heroes “ извърши пространството, с която бе маркирана последния привет на Бъртън от подиума.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Vogue (@voguemagazine)

И до момента в който дизайнерите ни издават в задатък какво ще носим идната пролет, то препускащите девойки из френската столица ни въодушевяват със стайлинг хрумвания, които може да носим тъкмо в този временен интервал, когато още не е станало прекомерно студено. В Париж street style тоалетите като че ли са още по-шик, още по-изискани и ненапълно по-рафинирани. Виждаме както по-небрежно класическо облекло като дълга дънкова пола, бял топ и кожено яке, по този начин и по-елегантно с помощта на обемните костюми, които се открояват, въпреки и в неутрални цветове като сиво, черно и бежово. Какво още, вижте в галерията ни.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Caroline Daur (@carodaur)

 
Стайлинг концепциите, които сигурно ще пробваме през октомври

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg