По традиция наградените се включиха в обща снимка © Юлия

...
По традиция наградените се включиха в обща снимка © Юлия
Коментари Харесай

"Булстрад" и "Доверие" взеха големите награди за застраховател и осигурител на годината

По традиция наградените се включиха в обща фотография

© Юлия Лазарова Още по тематиката
Даниела Петкова: Концепцията за погашение на втори пенсии е добра първа крачка

Председателят на управителния съвет на пенсионноосигурителната компания " Доверие " пред " Капитал
27 апр 2018
" Евроинс иншурънс груп " е договорил покупката на украински осигурител

Придобивката е профилирана в туристическите застраховки
17 апр 2018
Елизабет Щадлер: Очакваме двуцифрен растеж на здравното обезпечаване в България

Изпълнителният шеф на Vienna Insurance Group пред " Капитал "
5 апр 2018
За девета година бяха връчени " оскарите " в небанковия финансов бранш

ДЗИ е осигурител на годината, ръководителят на застрахователния контрол в КФН Ралица Агайн получи отличие за повсеместен принос
21 май 2017 Дружествата на Vienna Insurance Group " Булстрад " и " Доверие " взеха най-оспорваните категории на премиите, присъждани от браншовите сдружения на българския пазар. Първата е отличена като осигурител на годината, а втората оповестена за пенсионно осигурително сдружение на 2017-та. " Ес Ди Ай Груп " е застрахователният брокер, отличен в категорията Общо обезпечаване в десетото юбилейно издание на състезанието.

Негови уредници са Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси (ВУЗФ), Асоциацияята на българските застрахователи, Българската асоциация на сдруженията за в допълнение пенсионно осигуруяване, Фондация " Проф. доктор Велеслав Гаврийски " и Българската асоциация на застрахователните брокери.

Гости на церемонията бяха вицепремиерът Валери Симеонов, ръководителят на Комисията за финасов контрол (КФН) Карина Караиванова, заместник-управителят, управляващ " Застрахователен контрол " Ралица Агайн-Гури, посетители от Европейският орган за обезпечаване и професионално пенсионно обезпечаване (EIOPA), Европейската актюерска асоциация и други.

Церемонията

" Ние работим за увеличение на пенсионните приходи на жителите и имаме вяра, че нашата активност е единственият метод това да се случи ", сподели ръководителят на управителния съвет на " Доверие " Даниела Петкова при приемането на премията при наложителните пенсионни фондове. " Алианц България " взе наградата за пенсионноосигурително сдружение за активността Допълнително непринудено пенсионно обезпечаване, а " Пенсионно-осигурителен институт " - за най-динамично разрастващата се на този пазар.

При застрахователите наградата за най-динамично развиване взе " Евроинс " поради растежа на записания плевел премиен доход от 26.9 млн. лева през 2017 година Отличието връчи Валери Симеонов, който се възползва от опцията да се обърне към " целокупния български народ " с посланието, че " страната не му е длъжна като му изгори къщата " и по тази причина би трябвало да се почита работата на застрахователите.

Наградата Застраховател на годината в региона Животозастраховане взе " ДЗИ Животозастраховане ".

При застрахователните брокери като най-динамично разрастващ се бе отличен " Тотал инс - Застрахователен брокер ", а " Ай Енд Джи Иншурънс Брокерс " бяха наградени за резултати в региона " Животозастраховане ".

Допълнитените самостоятелни награди, които журито присъди в състезанието, бяха за Мати Лепала, основен изпълнителен шеф на Pensions Europe за особения му принос в развиването на обезпечаването, за Данчо Данчев, основен изпълнителен шеф на " Дженерали Застраховане ", за принос в застраховането, за Николай Марев, основен изпълнителен шеф на " ДСК Родина " за повсеместен принос в развиването на българското осигуруване и за Янаки Янакиев от " Амарант- България " за принос в развиването на посредничеството в застраховането.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР