По темата за Шенген според Гечев някои политици у нас

...
По темата за Шенген според Гечев някои политици у нас
Коментари Харесай

Румен Гечев: Българският политически елит козирува на някои страни

По тематиката за Шенген съгласно Гечев някои политици у нас продават българския интерес и имат робско държание

" Зад решението на Нидерландия да откажат на България да влезе в Шенген стоят други страни ". Това сподели в ефира на проф. Румен Гечев от Българска социалистическа партия. Според него става въпрос за Германия, Франция, Вашингтон, на които политиците у нас „ козируват ”.

„ Българският политически хайлайф имат робско държание. Някои политици продават българския интерес. Когато звъннат от Брюксел или Вашигтон, те стоят прави и ги е боязън да седнат след края на диалога ”, разясни проф. Гечев.

„ Това решение не е заслужено, цинично е. Изпълнили сме техническите условия. Над 200 000 мигранти влизат в Европейски Съюз. По данни на Евростат страните, които са с най доста бежанци са Германия, Италия, Франция и Испания. Очевидно, че има пробив и на българските граници, само че съпоставено с тях, това е капка в морето. Същите страни, които изпълниха Европа с няколко милиона мигранти споделят: „ Защо 300 души са минали границата ни? ” ”, добави той.

Той разяснява и има ли късмет за кабинет или ще вървим още веднъж на избори.

„ По-голямата част от народа желае държавно управление. То най-вероятно ще бъде направено с третия мандат, само че не може да стане непременно. Партиите, които ще поддържат такова държавно управление, както и да бъде наречено то, би трябвало да си погледнат стратегиите, да се съветват т с управителните си органи и да решат дали да поддържат и при какви условия. Днес ще забележим като получат мандата от ГЕРБ каква поддръжка ще имат в Народното събрание. Най-вероятно – никаква ”, сподели Гечев.

По думите му Българска социалистическа партия я „ обезличават ” от години. „ Тук сме. Ние сме на политическия терен, от време на време се представяме по-добре, различен път не, само че това значи би трябвало да работим повече ”, добави той.

Относно измененията в Изборния кодекс, Гечев сподели следното:

„ Понятието квитанция е подвеждащо. Не знам за какво не се споделя, че има поръчка към Българска народна банка и хартията, която ще се употребява от машините ще бъде специфична със отбраната. Така броят в цяла Европа. Целият свят гласоподава с хартия. Какъв е казусът? Ако има един глас разлика това сведение отива в съда. Това са 16 000 секции. Нали на машината има флашка? ”, сподели още Гечев.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР