По света има заклети почитатели, които са готови да похарчат

...
По света има заклети почитатели, които са готови да похарчат
Коментари Харесай

Неиздаваните записи с Ед Шийрън

По света има върли фенове, които са подготвени да похарчат галактически суми за един автентичен автограф или персонална движимост на идола си.
 Джей Зи, Topps Chrome и рекордната сума за комерсиалната карта с подпис
Джей Зи отново удари връх

Уникално достижение за известна персона, която не е състезател

Подобни са упованията и на компанията Omega Auctions за идния търг този месец, в който ще пуснат за наддаване две неиздадени дивидита с осъществяване на музиканта Ед Шийрън.

В дисковете изпълнителят на " Shape of You " е единствено на 15 години. Записът, който продължава близо два часа, е от присъединяване му в учебния мюзикъл " Брилянтин ".

От аукционната къща настояват, че записите са неоспоримо доказателство за " звездния капацитет " на Ед още като младеж.

" През последната година или малко повече видяхме доста повишаване на интереса към сувенири и колекционерски предмети, свързани със модерни актьори, изключително с Ед Шийрън ", споделя Пол Феруедър от Omega Auctions.

И дава образец с друго ранно осъществяване на Шийрън, което от акцията продават за 50 хиляди паунда през септември предходната година. Експертът споделя, че от този момент ползата към всички обвързвано с Ед Шийрън е повишен фрапантно.

Търгът за записа от мюзикъла " Брилянтин " ще се състои на 29 юни на на уредниците, прецизират от Bang Showbiz. Преди десетина дни от Omega Auctions са пуснали къс фрагмент от него в YouTube и към този момент над 13 хиляди души са видели видеото.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР