По-строга мярка за неотклонение за обвинения за търговия с гласове

...
По-строга мярка за неотклонение за обвинения за търговия с гласове
Коментари Харесай

От първо лице: Говорят близки на кандидат-депутата, обвинен в търговия с гласове

По-строга мярка за неотклонение за обвинявания за търговия с гласове Сергей Димитров от Петрич ще изиска Софийската градска прокуратурата.

От 5-мата обвинени за пазаруване на гласове единствено той е на независимост против " подписка ". Престъпната скица беше разрушена преди дни, а прокуратурата оповести детайлности през вчерашния ден.

По-строга мярка за неотклонение за обвинявания за търговия с гласове Сергей Димитров от Петрич ще изиска Софийската градска прокуратурата. Само той е на независимост против " подписка " от 5-мата обвинени за пазаруване на гласове. Престъпната скица беше разрушена преди дни, а прокуратурата оповести детайлности през вчерашния ден.

Сергей Димитров е претендент – депутатът от " Българско национално обединяване - БНО ", който е арестуван за пазаруване на гласове. Днес родственици на мъжа от Петрич отхвърлиха той да е част от незаконната скица.

" Излъгаха от махалата тук наще роми, че продава гласове и ни кара да гласуваме. Признаваме си, че не отидохме всички родители, цялата банда, племенници, снахи, зетове не отидохме да гласуваме, с цел да не сътворяваме проблеми. Не отидохме да гласуваме, може да ни ревизирате имената ", сподели майката на Сергей Роска Димитрова.

Филип Димитров живее в същия квартал, от който е и фамилията на Сергей. Според него е социална загадка, че мъжът се занимава с търговия на гласове.

" Той раздава тук пари. Единственият той е, където си направи нещата тук, където е дал пари и не ги е дал, а единствено е заречен ", сподели Филип Димитров.

Опитахме да се свържем и с Добринка Бацанова, майка на упрекнатата като началник и уредник на незаконната група Надежда Бацанова, само че тя не отговаряше на многократните ни позвънявания. От малкия екран и хотела, на които тя е притежател, отхвърлиха коментар.

Автор: Станислава Николова
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР