По стара традиция корейците от Samsung направиха летния си анонс

...
По стара традиция корейците от Samsung направиха летния си анонс
Коментари Харесай

Samsung ще представи Galaxy Note 9 на 9-и август



По остаряла традиция корейците от Samsung направиха летния си анонс - компанията изпрати предложения за събитието Unpack, което ще се организира в Бруклин на 9-и август и на което ще бъде показан новия смарт телефон Galaxy Note 9 . Всъщност, Samsung не споделя публично, че събитието е обвързвано с тъкмо този модел, само че съдейки по фотографията (на която се вижда устройство със S-Pen ) няма какво друго да чакаме.

Подробности за самия телефон не се споделят, само че както нормално по това време на годината съвсем всичко към идните анонси на устройства към този момент се знае от клюки. Освен 6,3-инчовия екран с QHD резолюция , Note 9 ще разполага с последната мобилна платформа от Qualcomm - Snapdragon 845 . RAM паметта най-вероятно ще бъде 6GB, а вградената сред 64 и 256GB, според от модела. Очаква се батерията на Note 9 да бъде с потенциал 4000mAh .

Предполага се, че Samsung ще показват нов и усъвършенстван виртуален помощник (недолюбвания от доста хора Bixby). Интересен факт е, че в съвсем всички прес фотоси за събитието фокусът е върху писалката S-Pen - един от най-характерните белези на Note серията. Има възможност корейците да показват нови функционалности свързани с този инструмент. Остава малко повече от месец до събитието, на което висчко ще стане ясно.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР