По случай Световния ден на доброволния кръводарител, Областният съвет на

...
По случай Световния ден на доброволния кръводарител, Областният съвет на
Коментари Харесай

Алкомет АД с отличие за най-активни дарители на реконвалесцентна плазма

По случай Световния ден на доброволния кръводарител, Областният съвет на БЧК - Варна и Районният център по трансфузионна хематология отличиха с благодарствени грамоти изявени донори на кръв и реконвалесцентна плазма. Музеят по история на медицината в черноморската ни столица беше хазаин на награждавенето на 14 юни.

Сред отличените на церемонията беше и " Алкомет " АД, чиито чиновници са били най-активни при даряването на кръвна плазма в помощ на тежко заболели от Covid-19. Хюлия Шукри, шеф " Човешки запаси " в компанията, благодари за наградата от името на всички работещи, които са се присъединили в акцията, както и от името на Управителния съвет на " Алкомет " АД.

Отличие получи и 47-годишният музикант Тома Костов, като най-активен кръводарител, който е бил донор над 50 пъти. Като най-млад кръводарител беше отличена Елена Христова. За дейната си активност в акциите по кръводаряване, благодарствени грамоти получиха още Медицинският университет във Варна и Професионалната техническа гимназия в града.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР