По случай наближаващия старт на учебната година, Vivacom предлага иновативния

...
По случай наближаващия старт на учебната година, Vivacom предлага иновативния
Коментари Харесай

Vivacom пуска пакет за 15 септември - детски смарт часовник с ученически принадлежности -

По случай наближаващия старт на образователната година, Vivacom предлага новаторския детския часовник MyKi 4 LITE на специфична цена и в комплект с куфарче с образователни такъми. Комплектът се предлага в цялата комерсиална мрежа, както и в онлайн магазина на Vivacom до привършване на количествата.

MyKi 4 LITE е смарт часовник, особено основан за деца. Разполага с GPS правоприемник, микрофон и високоговорител. С този часовник детето има опция да организира двупосочни гласови позвънявания и да изпраща гласови известия и фотоси на родителя. Смарт часовникът има и няколко потребни приложения като вграден крачкомер, занимателна математическа игра и опция за задаване на аларми, а режимът „ Не безпокойте “ обезпечава оптималната централизация по време на учене. Също по този начин MyKi 4 LITE е с усъвършенствана отбрана от удари и е водоустойчив със документ IP67, което значи, че може да издържи потапяне до 1м в сладка вода за 30 мин.

В интервала на акцията смарт часовникът се предлага в комплект с куфарче с образователни такъми. В него могат да се открият 12 цвята флумастери, 8 цвята пластилин, 2 броя тетрадки и 5 броя цветни писалки. Децата могат да избират сред два дизайна на куфарчето и принадлежностите – един на тематика „ Замръзналото кралство “, а другият „ Мики Маус “.

MyKi 4 LITE в комплект с куфарче идва на цена от 1,00 лева в брой в композиция с 2-годишен контракт за проект Unlimited 50.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР