По случай Денят на детето, специално за малчуганите, VIVACOM предлага

...
По случай Денят на детето, специално за малчуганите, VIVACOM предлага
Коментари Харесай

Специални предложения за малчуганите по случай Денят на детето от VIVACOM

По случай Денят на детето, особено за малчуганите, VIVACOM предлага смарт часовниците MyKi Touch Military и MyKi Junior с подарък портативна батерия Emoji или слушалки Emoji.
Слушалките Emoji Flip’n’Switch идват в комплект с четири сменяеми диска, подобаващи за другите настроения на децата. Те имат вграден микрофон и ограничаване на силата на звука, тъй че да няма заплаха от прекомерно висока музика. А портативната батерия Emoji е с огромна потенциал 4000 mAh и свети при зареждане.
Лимитираното предложение MyKi Touch Military е в прелестен оранжев цвят и разрешава реализирането на диалози с стеснен лист от авансово заложени контакти. Часовникът има алтернатива за задаването на безвредна зона, следене на местоположението на най-малките и SOS бутон, в случай че се почувстват застрашени.
MyKi Junior пък дава опция за провеждането и на двупосочни видео диалози, с цел да могат родителите да имат директна връзка с децата си когато и да е. Смарт аксесоарът може също по този начин да изпраща и получава гласови известия, фотоси и емотикони, когато времето за диалози е по-ограничено. MyKi Junior употребява композиция от GPS, LBS и WiFi технология за установяване с оптималната акуратност на местоположението на детето във всеки един миг за по-голямо успокоение на родителите. Предлага се в розов, наследник и оранжево-сив цвят.
И двата смарт часовника могат да бъдат закупени на цена от 1 лева в брой с проект SMART L+ и идват с подарък слушалки Emoji или портативна батерия Emoji.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР