По случай 80-ата годишнина на изключителната и обичана народна певица

...
По случай 80-ата годишнина на изключителната и обичана народна певица
Коментари Харесай

Валя Балканска отбелязва 80-тата си годишнина с концерт

По случай 80-ата годишнина на изключителната и обичана национална певица Валя Балканска, фолклорен отбор " Родопа ” от град Смолян показва концерт-спектакъла " Космическата Валя Балканска ” - на 28 АВГУСТ в Летен спектакъл Варна. Събитието е част от национално юбилейно турне, което започва през май тази година от Пловдив, а след представянето му във Варна в края на този месец, ще зарадва и публиката в още от огромните градове на страната.

Датите по градове ще бъдат оповестени в допълнение. Спектакълът е израз на почитание към огромната национална певица с възвишен глас и галактически гений и още една опция на публиката да се допре до тях. На сцената до нея ще бъде дългогодишният й сътрудник - гайдарят Петър Янев, с който работи един до друг, към този момент повече от 30 години. Основна роля ще имат и над 40 музиканти, артисти и танцьори от фолклорен отбор " Родопа ” град Смолян, част от който през годините е и самата Валя Балканска, а специфични посетители ще са гайдарски отбор " Еподай " и огнената Деси Добрева.

Неподправената сила, душа, ритми и магия на Родопите вплетени с въздействаща мултимедия, гайди и вълшебния, въздействащ глас на Валя Балканска, дават обещание неповторимо преживяване и въодушевление за феновете в Летен спектакъл Варна на 28 август. Началото на събитието е в 20:00 часа, а БИЛЕТИ за него към този момент се продават извънредно в системата на Ticketportal.bg.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР