По случай 110-ата годишнина от обявяване на Независимостта на България

...
По случай 110-ата годишнина от обявяване на Независимостта на България
Коментари Харесай

Армията вади бойна техника в 17 града

По случай 110-ата годишнина от оповестяване на Независимостта на България по предписание на министъра на защитата Красимир Каракачанов на 22 септември в 17 български града ще бъдат показани военна техника, мостри оръжие и екипировка. Инициативата е първа от поредицата изяви под наслов " Това сме ние ", с които Министерството на защитата цели да разпространява военната работа. Това оповестяват от пресцентъра на Министерство на защитата.

В София от 9:00 часа до 12. 00 часа пред парадния вход на Министерство на защитата (ул. „ Дякон Игнатий “ № 3) всички посетители на празника ще могат да прегледат съществени мостри военна техника на Въоръжените сили - бронирана машина " Хамър ", бойни бронирани колесни машини " Командо ", " Гардиан " и " Пустинна котка ". Всички интересуващи се от военната работа ще могат да получат информация за свободните места в армията, както и за изискванията за присъединяване в курсове за начална и специфична военна подготовка. Гостите на самодейността ще могат да чуят и осъществяванията на Представителния духов оркестър на Сухопътните войски.

Денят на Независимостта ще бъде маркиран със същата самодейност и в градовете Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Плевен, Сливен, Шумен, Смолян, Благоевград, Враца, Белене, Асеновград, Карлово, Казанлък, Хасково и Ямбол. /

 

Канал3

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР