По случай 1 юни - денят на детето, Столичната община,

...
По случай 1 юни - денят на детето, Столичната община,
Коментари Харесай

Деца от различни социални групи ще се веселят заедно по случай 1 юни

По случай 1 юни - денят на детето, Столичната община, Направление "Социални действия и интеграция на хора с увреждания " провежда празник, на който деца от разнообразни обществени групи ще се веселят дружно по случай празника, оповестяват от общината.

Празникът е под патронажа на зам.-кмета на Столичната община - Албена Атанасова и ще се състои на 1 и 2 юни /събота и неделя/ от 10.00 до 18.00 ч. в Южния парк, на основния вход от към бул. Витоша.

Специално проведена театрална и концертна стратегия ще сътвори празнично въодушевление на децата и техните придружители. Децата ще имат опция да вземат участие в занимателни игри и викторини, в арт ателие ще създават и оцветяват разнообразни фигури, а аниматори ще рисуват лицата им като обичани герои, с което ще им доставят наслада и развлечение. Всички ще получат лакомства и дарове.

На празника, в особено ситуирани шатри, представители на разнообразни неправителствени организации - снабдители на обществени услуги на територията на Столичната община, ще разпространяват своята активност пред необятната общност, ще показват креативен, просветителни и спортни интензивности в поддръжка на деца и младежи в потребност, както и галерия на ръчно направени произведения.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР