По решение на правителството се отчуждават имоти и части от

...
По решение на правителството се отчуждават имоти и части от
Коментари Харесай

Правителството се разпореди с имоти


По решение на държавното управление се отчуждават парцели и елементи от парцели - частна благосъстоятелност, за създаване на малко над 17 километра от автомагистрала „ Хемус “, в това число пътен възел „ Плевен “. Имотите се намират в землищата на селата Каленик в община Угърчин, Лисец, Баховица и Славяни в община Ловеч, както и Николаево и Бохот в община Плевен. Средствата за обезщетяване на притежателите са за сметка на Агенция „ Пътна инфраструктура “. Решението може да се апелира пред административния съд по местонахождението на парцелите в 14-дневен период от съобщаването му на заинтригуваните лица по реда на Административнопроцесуалния кодекс, оповестиха от държавната осведомителна работа.

Правителството реши също по този начин да се учреди безплатно право на градеж върху два парцела, част от морското дъно в рамките на вътрешните морски води на България в Черно море, в интерес на община Бургас.По този метод ще се направи уголемение на съществуващия кей за кораби за сезонен транспорт на пасажери на остров Света Анастасия, ще се построи леговище за дребни плавателни съдове в акваторията на острова, както и отбрана на брега от вълните. Това ще увеличи сигурността и продължителността на интервала от годината за туристически визити на остров Света Анастасия. Правото на градеж е учредено в сходство с утвърждения от министъра на районното развиване и благоустройството профилиран обстоен организационен проект.

С друго решение на Министерския съвет Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество получава ръководството върху държавен парцел в град Добрич. Той е с повърхност 18,52 кв. м. и съставлява помещение в постройка на ул. „ Независимост “ № 5 в града. Помещението ще се употребява от бюрото на комисията в Добрич, което е към Териториална дирекция - Варна. До момента парцелът е ръководен от регионалния шеф на област Добрич, само че е с отпаднала нужда за него.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР