По-рано този месец ви съобщихме новината, че Cyberpunk 2077 няма

...
По-рано този месец ви съобщихме новината, че Cyberpunk 2077 няма
Коментари Харесай

CDPR опровергаха слуховете около забавянето на Cyberpunk 2077

По-рано този месец ви съобщихме новината, че Cyberpunk 2077 няма да излезе съгласно проекта. Вместо това, играта ще се появи в края на тази година. Създателите на Cyberpunk 2077 мотивираха своето решение с потребността от това да изгладят дребните проблеми. Играта, споделиха от CD Projekt RED, към този момент може да се играе напълно, само че голямото пространство, което съставлява Нощния град е съществено предизвикателство, а високите стандарти, които полското студио си слага, би трябвало да бъдат посрещнати, с цел да може да отговорят на упованията на своите почитатели.

„ B мoмeнтa ce нaмиpaмe нa eтaп, в ĸoйтo игpaтa e нaпълнo зaвъpшeнa и мoжe дa ce игpae, нo имa oщe paбoтa зa въpшeнe “, cпoдeлят oт СD Рrојеkt. „ Nіght Сіtу e oгpoмeн – пълeн c иcтopии, cъдъpжaниe и мecтa зa пoceщaвaнe, нo пpocтo пopaди нeгoвия мaщaб и cлoжнocт, ниe ce нyждaeм oт дoпълнитeлнo вpeмe зa тecтoвe, пoпpaвянe и изглaждaнe. Жeлaeм Суbеrрunk 2077 дa e нaшeтo въpxoвo пocтижeниe зa тoвa пoĸoлeниe и oтлaгaнeтo нa излизaнeтo щe ни дaдe цeнни мeceци, ĸoитo пpocтo ни тpябвaт, зa дa нaпpaвим тaзи игpa пepфeĸтнa “, написаха от студиото при започване на януари.

По-късно обаче в интернет пространството се завъртя слух, че студиото изпитва проблеми с представянето на играта за конзоли и точно това е повода за оповестеното закъснение.

В подкаст присъединяване за полски YouTube канал, Борис Ниеспелак, който се показва за човек, наясно със обстановката, твърди, че студиото изпитва съществени грижи с представянето на Cyberpunk 2077 за Xbox One и PS4 (особено за майкрософтската конзола) и на тях е бил даден период до края на януари да се оправят с това. Един от огромните проблеми тук, твърди Ниеспелак, били лимитираните хардуерни благоприятни условия на конзолите от сегашното потомство спрямо това, което могат персоналните компютри.

Тези дни пристигна и отговор на спекулациите от страна на полското студио. Коментарът за обстановката може да се одобри и не тъкмо като опровергаване. Служител на студиото се появи в един от форумите на CD Projekt RED, с цел да внесе разяснение към забавянето.

„ Разбира се, че нанасяме оптимизации за Xbox One и PlayStation, както и за PC, тъй като точно това правиш на финалната права на работата по една игра. И до момента в който играта е подготвена, доста неща остават неоптимизирани, защото те са в придвижване, трансформират се и към момента не са приключени “, изяснява той. „ Така че елементарни отговори, като: „ Те забавиха излизането поради Х “ може и да става за един добър слух, само че в него няма доста истина. Винаги има доста аргументи. Сред тях, мога да приказвам за себе си, са оправянето на бъгове, тъй че играта да се появи във допустимо най-изчистен тип. Няма скрити неща тук. Просто работим, с цел да създадем играта по-добра “.

CD Projekt си откриха и непредвиден бранител тези дни в лицето на Кори Барлог, креативен шеф в Sony Santa Monica и основател на God of War. Той написа в обществената мрежа Twitter, че всяка една игра се показва зле, до момента в който не бъде усъвършенствана особено за съответния хардуер във финалния стадий на разработка преди да стане „ златна “. „ Игрите са доста грозни за дълго време, до момента в който те не престанат да са такива “, обобщава Барлог, наблягайки позицията си, като употребява горен указател за написаното. „ Ние всички откровено желаеме да пуснем най-гладкото/лишено от бъгове прекарване. Понякога (почти) съумяваме. Понякога не. Но това в никакъв случай не се случва, тъй като не сме пробвали “.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР