По-рано този месец Porsche представи най-бавното и едновременно най-вълнуващото 911

...
По-рано този месец Porsche представи най-бавното и едновременно най-вълнуващото 911
Коментари Харесай

Ясни са БГ цените за най-новото Porsche

По-рано този месец Porsche показа най-бавното и по едно и също време най-вълнуващото 911 за авантюристи. Колата носи означението Dakar и отдава чест на суперкара 959 взел участие в надпреварата със същото име в средата на 80-те години на предишния век. Спортното купе се отличава със специфични гуми, по-високо окачване и изменена визия, които да оказват помощ за неговото показване.
Специалният модел към този момент се продава и в родната България, където цената му стартира от 457 664 лв. за базова трансформация с 3.0-литров бензинов боксер с 480 конски сили и 570 нютон метра. Четирите задвижващи колела и автоматизираната трансмисия с осем предавки способстват за ускоряване от 0 до 100км/ч за 3.4 секунди.
Както споменахме, това е базовата цена на колата, до момента в който вариантите могат да я усилят с над 60 хиляди лв.. Цвят по желание може да добави до близо 20 хиляди лв. към цената, а титаниеви болтове на джантите, спомагателни 2834 лв.. Специалният Porsche Rallye Design Package коства 51 722 лв. и включва разцветка със наследник, бял и оранжев цвят в чест на спортната кола от 1984 година, стикери, джанти в бял цвят, червени задни светлини, спойлер в бял цвят и други. Допълнително може да бъде поръчан карбонов таван за 7 хиляди лв., защитно фолио за 4251 лв., карбонови огледала за 2952 лв. и други варианти, които да покачат цената до над 520 хиляди лв../Fakti
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР