По-рано тази година от Peugeot потвърдиха, че най-големият кросоувър в

...
По-рано тази година от Peugeot потвърдиха, че най-големият кросоувър в
Коментари Харесай

Peugeot e-5008 се появи за първи път на пътя

По-рано тази година от Peugeot потвърдиха, че най-големият кросоувър в гамата им ще премине на ток. Това ще се случи най-рано през 2024 година, само че от френската компания към този момент са подготвени с първите прототипи на колата.

Един от тях бе уловен от фотографи на AutoExpress, които разгласиха няколко фотоси на затрупан с камуфлаж модел по време на снежни проби.

Новото e-5008 ще се разграничава фрапантно от сегашния модел и ще бъде основано на платформата STLA Medium. Тя е способна да достави пробег от над 700 километра, с помощта на батерия с потенциал сред 87 кВтч и 104 кВтч. Вероятно при съответният модел той няма да доближи максимума си, само че все пак чакаме съществени числа във връзка с изминатото разстояние с едно зареждане.

Все още е рано да се приказва за дизайна на кросоувъра, само че по това което виждаме от фотосите, можем да отличим само тънки светлини в предната част и дребен отвор в средата на бронята. Вероятно дръжките на вратите ще се прибират в панела на вратата за по-добра аеродинамика, а цялостната разработка на дизайна ще бъде насочена точно натам.

 

 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР