По-рано тази година Microsoft обяви новата версия на приложението Teams,

...
По-рано тази година Microsoft обяви новата версия на приложението Teams,
Коментари Харесай

Microsoft ще направи Teams 2.0 клиент по подразбиране в Windows още тази година

По-рано тази година Microsoft разгласи новата версия на приложението Teams, която ще обезпечи по-добра продуктивност и по-ниска консумация на систематични запаси. Днес стана известно, че клиентът Teams 2.0 ще размени общоприетата версия на приложението в Windows по-късно тази година.

В момента Teams 2.0 е в положение на бета-версия, в която липсват някои от функционалностите, присъстващи в арсенала на класическия клиент Teams. Въпреки това, Teams 2.0 ще бъде усъвършенстван по-късно тази година, след което ще размени настолното приложение в Windows. Освен това, разработчиците ще пуснат бета-версията на Teams 2.0 за macOS и уеб-версия на приложението. За това описа в един от тематичните подкасти Анупам Патнайк (Anupam Pattnaik), който е водещ експерт в Microsoft по продуктите Teams 2.0.

„ Днес класическата версия на Teams се употребява по дифолт, тъй като в новия Teams липсват някои функционалности, които се поддържат в класическия вид. …По-късно тази календарна година ще създадем новия клиент Teams по дифолт. Това ще се случи, когато отдадем приоритет на функционалностите и сме уверени, че потребителите могат да мигрират към новия Teams “ – сподели господин Патнайк, споменавайки идното стартиране на бета-версията на клиента Teams 2.0 за macOS, VDI и уеб.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР