По-рано тази година Apple зашлеви както производителя на игри Epic

...
По-рано тази година Apple зашлеви както производителя на игри Epic
Коментари Харесай

Fortnite се завръща в iOS, но по заобиколен път

По-рано тази година Apple " зашлеви " както производителя на игри Epic Games, по този начин и милиони геймъри по света, откакто отстрани паметната игра Fortnite от App Store.

 iPhone, Apple, Fortnite, Epic Games и за какво телефоните се продават за по 10 000 $ в Еbay
Защо iPhone втора употреба може да коства 10 000 $

Поредната полуда

Рестрикциите бяха сложени от страна на Apple и върху гейминг приложенията Гугъл Stadia, GeForce Now, както и върху вариантите за стрийминг от Xbox.

Много допустимо е обаче още при започване на идната година Fortnite да се завърне в iOS, само че не като приложение, а през личния уеб браузър на Apple - Safari.

Това би могло да се случи с помощта на Nvidia и тяхната GeForce Now платформа, която е налична през Safari, само че не и през App Store.

От Apple към момента не са поставили ограничавания върху стриймването на игри през браузъра и на това разчитат инженерите на Nvidia, оповестява BBC.
 Снимка 506241

Проблемът пред Nvidia сега е, че би трябвало да сътвори опция за ръководство на играта посредством тъч контроли в браузъра Safari и е допустимо това да забави стартирането й.

Компанията работи и по версия, съвместима с Гугъл Chrome, която също ще се появи при започване на 2021 година
 Fortnite, Epic Games и за какво съдят компанията
Съдят видео игра - доста е пристрастяваща

Fortnite е живот... или пък не

От Nvidia също по този начин означават, че за момента от Apple не разясняват опцията Fortnite да се играе през уеб браузъра, само че е допустимо в някакъв миг Тим Кук и хората му да затворят и тази " врата ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР