По-рано днес рекордно количество чист кокаин бе открито в кашони

...
По-рано днес рекордно количество чист кокаин бе открито в кашони
Коментари Харесай

Шокиращата находка в Бургас: Как 5 кашона се оказаха пълни с 150 кг кокаин вместо с банани

По-рано през днешния ден рекордно количество чист кокаин бе намерено в кашони с банани в митнически склад.

Криминалисти в този миг са в базата на „ Интер цитрус “ ООД, където деликатно ревизират пътя на пратката, а той се оказа извънредно забавен, написа Флагман.бг.

Пратката пристигнала в Бургас преди повече от 40 дни, бананите са признати в склада на „ Интер цитрус “ ООД, след което са ескортирани до друга точка в България, където са оставени да зреят - при най-хубавите условия, с цел да се извърши този развой. Това била нормалната процедура и се прилагала от години.

Бургаски митничар ревизира пратка на банани, само че откри нещо, което ще срине интернационалния наркоканал!

Преди няколко дни кашоните още веднъж били върнати в Бургас, с цел да се пристъпи към стартирането им в магазинната мрежа.

Тази заран, чиновник на склада, който е сортирал продукцията преди тя да мине крайна инспекция, се е натъкнал на шокиращата находка. В кашоните имало единствено ред банани, които да скрият пакетите с кокаин. Точното количество към момента се прецизира, само че сигурно става въпрос за рекордна пратка от над 120 кг чист кокаин.

Веднага е подаден сигнал в ОД на МВР-Бургас и Митница Бургас. Към момента текат следствени дейности и липсва публична информация.

Репортер на изданието посетил базата на „ Интер цитрос “. Управителят изрично отказал коментар, а на място имало криминалисти, които детайлно проверявали книжата на компанията и пътя на кокаиновата пратка.

По всяка възможност кокаинът е попаднал напълно инцидентно в тази пратка за България и повече от месец е разнасян от склад на склад.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР