По-рано днес Mitsubishi представи новото поколение на компактния си кросоувър

...
По-рано днес Mitsubishi представи новото поколение на компактния си кросоувър
Коментари Харесай

Запознайте се с новото Mitsubishi ASX... което вече познавате

По-рано през днешния ден Mitsubishi показа новото потомство на компактния си кросоувър Mitsubishi ASX, който евентуално ви е извънредно прочут. Ако не откривате прилики с някои различен настоящ модел, то ще ви подскажем, че става въпрос за Renault и по-конкретно последното потомство на Captur.Двете коли на процедура са идентични, оферират еднообразно задвижване и технологии, само че с разнообразни емблеми.



В предната част емблемата на Renault безусловно е отстранена, а на нейно място е сложена такава на Mitsubishi, до момента в който в задната част виждаме камерата за назад виждане на мястото на емблемата и дребен надпис Mitsubishi. Интериорът също е еднакъв с огромна кръгла емблема върху кормилото в която също е сложено логото на японската марка. Базовият модел получава аналогов километраж, до момента в който по-високите равнища на съоръжение могат да се похвалят със 7-инчов екран пред лидера и 10.25-инчов в междинната част на таблото.



Задвижването се обезпечава от 1.0-литров трицилиндров мотор с 90 конски сили и 160 нютон метра при базовия модел, 1.3-литров „ мек хибрид “ със 140 конски сили и 260 нютон метра, и двата с механична трансмисия или 1.3-литров „ мек хибрид “ с мощ от 160 конски сили и 270 нютон метра. Има и две хибридни версии, едната от които plug-in, които комбинират 1.6-литров мотор и електромотор, надлежно със 141 конски сили и 160 конски сили. Версията, която се включва в контакта може да се похвали и с пробег на ток до 50 километра.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР